SECOND edition 10 september

Marsja’s Zwarte Schapen
Transformatiefestival!

FACE
YOUR
FEAR!

Samen door jouw angsten heen.

SECOND EDITION 10 september
Marsja's Zwarte Schapen Transformatiefestival!
Locatie: Zwolle
overnachtingsmogelijkheden tent/camper.
10 september 14:00-00:00 uur

Van God-Loss naar God-in.
Van Zwart Schaap naar Starseed van de familie.
Van armoede naar miljonairs lifestyle.
Van angst naar moed.

€222,22

Heb vertrouwen alles komt goed, want vanaf 10 september tijdens de Volle Maan gaan we transformeren tegelijk met 111 andere, gelijkgestemde zwarte schapen, misfits van vroeger door je angst breken om te transformeren naar moed en vol vertrouwen gaan voor jouw grootste droom.
NO MORE HOLDING BACK

Vind jij het spannend om alleen te komen?
Laat je inspireren door de bezoekers van het vorige festival!

Karin
Lees verder
Van een hartje zo klein Naar een hart zo groot dat alle starseeds die ik vandaag heb ontmoet ,,erin,,passen . Waar heb ik mooie mensen ontmoet een in mijn hart gesloten. Dank je wel lieve Marsja van Kilsdonk voor een hele hele mooie dag waarin ik mogen leren,groeien en intens heb mogen genieten.je hebt mij laten voelen en zien hoe mooi de wereld is❤️
Claudia
Lees verder
Lieve mensen, wat zijn jullie leuk, mooi, en lief. Dammnn wat fijn dat ik mij met jullie mocht verbinden...en wat een prachtige samenwerking. Zoveel diversiteit maar tegelijk eenheid. Ik heb veel van jullie mogen leren en genieten. Mijn hart staat een heel stuk opener( als dat een woord is)😳🤪ik hoop jullie vaker tegen te komen in mijn leven. Voeg mij maar toe als je dat wilt. Ik was die gekke hippie soul met haar tune vork ( 136.10 herz) OM❤ ...die vibreert op de hart chakra. Bho ik ben kapot maar intens tevreden. Love you al Remember... You are not ALONE we are AL ONE 🤜❤🤛
Helen
Lees verder
Dank je wel Marsja van Kilsdonk voor jouw energie, ik heb ervan genoten en ook zeker als therapeut en coach zijnde ook inspiratie opgedaan xxx en mooie lieve zielen ontmoet...xxx
Astrid
Lees verder
Bedankt lieve Marsja & alle lieve HumanBeings. En lieve Mira Ticheler bedankt voor de gezelligheid naar het feesten weer terug ❤️ Wat een mooie ervaring om bij mensen te zijn die je nog nooit ontmoet heeft. Hele fijne energie heb ik mogen ontvangen en vele knuffels. Fijn dat ik erbij was.! Tot een volgende keer ❤️🥰😘
Marga
Lees verder
Lieverds Ik wil Marsja van Kilsdonk en jullie allemaal bedanken voor de geweldige dag.Het was magische gister🤩 Wat een fijne energie 💜✨💫🙏🌕💃 We are the starseed en we fight with love💜and light✨💪🏻🔥 Love you 😘
Andrea
Lees verder
✨LIEVE LIEVE STARSEEDS! ✨ Wat was het mooi en fijn jullie allemaal te ontmoeten en te knuffelen 💫 Wat een mooie groep HumanBeings Starseeds bij elkaar 🙏🏼 Voor het eerst in mijn leven voelde ik mij op mijn gemak bij mensen die ik voor het eerst ontmoet ☺️ Wat een prachtige ervaring, wat een fijne energie en wat een mooie mensen van binnen en buiten. Ik had dit voor GEEN GOUD willen missen! 💥 KEEP ON SHINING YOUR LIGHT!💥 💜AND SPREADING YOUR LOVE💜 💫Until We Meet Again Sweet Starseeds 💫
San
Lees verder
💜 Afgelopen dinsdag was ik bij "het zwarte schapen festival" van Marsja van Kilsdonk. 💜 Wat hadden we een mooie groep met liefdevolle mensen. We hebben gelachen, gehuild, geluisterd, verbonden, gedanst, gegeten, gezongen en dat tijdens de volle maan! 💜 Dankbaar dat ik erbij was, dankbaar voor alle mooie nieuwe ontmoetingen en dankbaar voor al mijn nieuwe inzichten. Het was magisch!
Maaike
Lees verder
Wat een heerlijke vibe op deze transformatie meeting.Herkenning en erkenning beleven met mensen die ik ken via fb en tegelijk volkomen nieuw zijn voor me. De sfeer was zo mooi en eerlijk dat ik mezelf kon laten zijn wie ik ben en mezelf met de passie en uitleg van Marsha weer dieper kon begrijpen en de steentjes uit schoenen kon verwijderen . En na zo'n paar dagen nasudderen voel ik dat er werkelijk iets in gang is gezet. Dankjewel Marsja voor je aanraking ,passie en je energie.💖DANK OOK aan de mensen die haar hielpen om alles neer te zetten, het team. Evenals aan de eigenaresse van het creatieve centrum(sorry ik en namen🙈) wat een blessed space heb je daar en wat maak je mooie dingen. En niet in de laatste plaats aan alle mede zwarte schapen die de Starseed in zichzelf hebben ontdekt en getoond. Wat heerlijk om te mogen zijn wie je bent.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Previous
Volgende

Op de hoogte blijven en het volgende festival niet willen missen? Laat je emailadres achter en je blijft op de hoogte. 💗

  Op de hoogte blijven en het volgende festival niet willen missen? Laat je emailadres achter en je blijft op de hoogte. 💗

   Marsja van Kilsdonk

   Ik ben de liefdevolle, haarscherpe, recht-door-zee dodehoekspiegel die mijn licht laat schijnen op jouw stiekem, verstopte pijnlijke plek. Een plek en tijd waar je vroeger slachtoffer geworden bent. Of je nu gepest, misbruikt, verlaten, verkocht, weggegeven of uitgesloten bent. Met mij ga je de gebeurtenis loskoppelen van jouw waarde, jouw zelfliefde.

   We gaan met 111 slachtoffers van vroeger. Deze angst nog 1x goed aankijken. Ruik de angst, doorleef de angst. En we laten het waar het hoort. Het verleden.

   Dus JIJ??? WIL ERBIJ ZIJN.

   Jij wil vrijheid. Vrij van angst!
   Jij wil leven in jouw moodboard.
   Jij wil financieel vrij, blakend van
   gezondheid en welzijn.

   Jij wilt nu eindelijk gaan voor jouw
   droom vol moed en vertrouwen.

   Deze dag wordt je ontvangen als god-in. Kleed je in jouw allerfijnste, mooiste outfit. 1 die jou laat shinen, als wie je bent.

   Want jij bent leuk.
   Want ik ben leuk.
   Ik ben liefde, dus jij bent liefde en dat…

   Zijn we op die dag allemaal en op die basis gaan we elkaar ont-moeten. 

   Wij gaan samen de angst die ons tegenhoudt doorbreken. Van god-loss naar god-in. Van zwart schaap naar starseed. Van duister naar licht. Van serieus, stand-up comedian, coaching naar een walking bbq, meet & greet.

   Na het pijlbreken ritueel gaan we dansen in het licht van de Volle maan op de frequency of love. 

   Net als jij in het echt leven ook leiderschap te pakken hebt over jouw ziel, missie en leven. Natuurlijk is het zoals al de honderden bezoekers van vorige theatershows en VIP dagen. Alles is inclusief. Je bent namelijk god-in, met poes of piemel.

   Incl. Alle drank
   incl. Diner
   incl. Theatershow
   incl. Coaching
   incl. Pijlbreek ceremonie
   incl. MEET&GREET
   incl. Volle maan ceremonie
   incl. overnachting met eigen tent of camper

   *Hotelovernachting in de buurt is mogelijk voor eigen kosten en organisatie.

    

   Incl. 2 uur helemaal los dansend naar je nieuwe leven met niemand minder dan Goddess Lotus IMANE 

   Slechts 111 tickets,

   Op is op, bestel meteen!

   Zaterdag 10 september vanaf 14:00 uur until midnight met overnachtingsmogelijkheden. Locatie: Zwolle. Alleen de 111 god-innen krijgen de exacte locatie. Ik creëer een holy space. We zijn veilig en er wordt van ons gehouden.

   Marsja van Kilsdonk

   Tot de 10e

   Jouw laatste juf.

   En ja bovenwijs? Begint met een feestje!!!
   En jij? BENT ER NATUURLIJK BIJ

   Koop hier
   NU je ticket!

    Op de hoogte blijven en het volgende festival niet willen missen? Laat je emailadres achter en je blijft op de hoogte. 💗